luni, 19 aprilie 2010

Poveste....

A fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi , nu as mai povesti.. sau nu s-ar mai povesti, wtv.
Cum spuneam.. A fost odata ca niciodata,ca daca n-ar fi,nu s-ar mai povesti, un prea superb emolau,si-o prea oribila pitipoanca. Si se iubeau muuuult, da' mult rau, stii ce-i aia?! El avea ganduri foarte frumoase legate de ea.. de viitor pot spune.. gen: sex cat cuprinde, bataie de joc cat tine , ca deh, ea era proasta rau..nu gluma, si pe viitor poate si-o orgie, ca era cam curva. Eaaaa, pe de alta parte, avea sentimente unde numai in povesti mai gasesti in ziua de astazi..iubire maaare, o relatie cum nu mai intalnise pana atunci, poate si-o nunta pe viitor.
Totul era perfect la inceput..ei cica erau fericiti. El se straduia la fiecare intalnire s-o suporte,si sa-i arate ca o iubeste (cica), trebuia sa se abtina sa nu vomite de fiecare data cand ea ii baga limba pe gat, si trebuia sa fie mai credincios ca niciodata, adica sa se roage din 5 in 5 minute sa zica si ea odata "plecam?" Ea insa, era cea mai fericita fetita de pe pamant :o3 In viziunea ei, Gica era baiatul perfect,care niciodata nu i-ar rani sentimentele. (aaa..ea cica era prima lui iubita,dar minciuna asta n-o credea nici el..)

Curand, el si-a atins intr-un fel scopul,dar nu pana la final (nu zic ce-au facut,ca nu am chef de voma pe blogul meu). Dar,din pacate, dupa aceea frumoasa poveste de dragoste dintre Romeo Emolau' si Julieta Pitipoanca, s-a cam terminat.. Aceasta din urma fiind foarte trista ca povestea s-a terminat, iar el, cel mai fericit om de pe Pamant, ca in sfarsit D-zeu l-a auzit si pe el,si a reusit sa scape de ea...

Sfarsit
P.S: numele personajelor au fost inlocuite, dar povestea are un sambure de adevar.

2 comentarii:

  1. geniala :d =))))) da' bine ca stii si ea avea planuri de viitor cu sex, orgii si alte astea, da-o dracu.

    RăspundețiȘtergere
  2. daa stiuuu :D=))) minte mai perversa ca a ei nu exista:D=)))

    RăspundețiȘtergere